3 Jaar, bestaan van BBBtriple1 Network.

We bestaan al 3 Jaar. Om dit te vieren hebben we een leuke tijdlijn gemaakt.

Start (Feb, 2020)

We starten hier in 2020, waar Bram (BBBtriple1) een Twitch account ging aanmaken. Hij wilde de gebruikersnaam BBBtriple, maar die was verassend al bezet. Dus werd er BBBtriple1 van gemaakt. In plaats van alleen de naam BBBtriple1 op Twitch te gebruiken, ging hij hem overal gebruiken.

Minecraft (Mar, 2020)

Daarna had Bram een Minecraft account aangemaakt, ook met de naam BBBtriple1. Met dat account ging hij streamen op Twitch. Daarna startte hij een Minecraft server, genaamd BBBcraft. Met deze server speelde hij met kijkers van zijn stream.

Network? (Mei, 2020)

Het eerste Netwerk van Bram, was BBBcraft Network. Waarbij er meerdere Minecraft Servers van Bram aan elkaar waren gekoppeld. (Bungeecord)

BBBtriple1.com? (Mei, 2020)

De eerste website van BBBtriple1 was gestart, maar niet BBBtriple1.com. Dit was BBBtriple1, gemaakt bij een service genaamd ‘JouwWeb’. Waardoor de url was: BBBtriple1.jouwweb.nl.

Einde? (Jan, 2021)

Nee, dit is nog niet het einde van het verhaal. Maar wel het einde van BBBcraft Network. De server ging sluiten en BBBtriple1 ging door.

Website? (Feb, 2021)

De eerste website met een officieel domein was gestart, die website heette BBBtriple1.nl. Deze website was het begin van Bram zijn leerproces hoe je een website maakt. Deze website zag er veel te simpel en lelijk uit. Maar Bram gaf niet op een bleef oefenen.

Error? (Apr, 2021)

Er begonnen veel problemen te ontstaan rondom BBBtriple1.nl, dit kwam niet door ons. Maar door de hosting, de website begon errors te krijgen en sommige duurde maanden om te fixen.

Nog meer problemen. (Dec, 2021)

De problemen waren er nog steeds en ze werden steeds erger. Totdat de Hosting was gestopt, en we moesten een andere zoeken. Toen vonden we er een en gingen we er daar verder.

.com (Aug, 2021)

Ja hoor, eindelijk hadden we BBBtriple1.nl laten vallen en we gingen door met BBBtriple1.com.

Einde. (Feb, 2022)

Dit is het einde van het 3 jaar bestaan verhaal. Tot over 1 Jaar, en dan zullen wij nog een jaar aan verhaal delen.